Google Ads Management Specialtilbud

Google Ads Management ⭐

Lad mig bygge og varetage dine annoncer på Google.

Jeg elsker det og har masser af erfaring og gode resultater i bagagen.

Og så kan du slappe af og bruge tiden på noget andet 👌

-----------

⭐ Google Ads Management-tilbud:

  • Opstart: 3.500 kr (normalt: 7.000 kr) - betales med betalingskort - betaling trækkes først fra din konto efter afholdelse af opstartsmøde
  • Kontinuerlig varetagelse og optimering af din Google Ads konto (minimum 3 måneder): 2.900 kr/måned (normalt: 5.500 kr/md) - betales med faktura, som sendes til dig månedligt på email

Alle priser er ekskl. moms. Omkostningen for at vise annoncerne på Google indgår ikke i prisen på Google Ads Management - den betaler du direkte til Google.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Google Ads product card Simplero

Google Ads Management Specialtilbud

Der ligger en kæmpe mulighed i at vise gode annoncer på Google, der får dig til at fremstå attraktiv og relevant for mennesker, der ville have gavn af din hjælp eller dit produkt.

Og med det her specialtilbud tilbyder jeg at klare det hele for dig:

  • Sammen finder vi de rigtige søgeord (det, som relevante, potentielle kunder søger på).
  • Jeg matcher søgeordene med gode annoncetekster (som jeg skriver for dig), der fremstiller dig og/eller dit produkt og din virksomhed på en positiv og attraktiv måde.
  • Jeg opsætter det hele med en god og overskuelig struktur i din Google Ads-konto (som jeg også opretter for dig, hvis du ikke har en i forvejen)
  • Du har fuld gennemsigtighed med det beløb, du betaler for klik på dine annoncer til Google - vi opsætter annoncebetalingen til Google, så den bliver trukket direkte på dit eget betalingskort. Ingen usikkerheder og ingen mellemliggende fees til mig.
  • Jeg varetager, evaluerer, udvikler og optimerer dine annoncer måned for måned, så du ikke selv behøver hverken at bekymre dig eller bruge tid på det.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig 😊

DKK 7,000
Total due DKK 7,000

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.